Geen producten (0)

Laatste berichten


Product in de spotlight: Caparol Capacryl Aqua UniPrimer

Product in de spotlight: Caparol Capacryl Aqua UniPrimer

Een reukarme, zeer goed hechtende en sneldrogende grondverf, dat is Caparol Capacryl Aqua Uniprimer. De grondverf kan zowel binnen als buiten gebruikt worden op oude verf- en laklagen, hout, aluminium, koper, hard PVC, zink, enz. . Het is als het ware een soort probleem oplosser. Ook kan de Caparol Uniprimer met alle soorten verf worden overgeschilderd.

Lees meer

Verantwoorde en betrouwbare bescherming van houtwerk

Verantwoorde en betrouwbare bescherming van houtwerk

Naast het ruime assortiment verven biedt Caparol ook verschillende lakken voor houtwerk aan. De lakken zijn mooi, betrouwbaar, veilig en vriendelijk. Schilders zweren al jarenlang bij de kwaliteit van deze producten, maar bij ons zijn ze ook voor particulieren te bestellen. Lees meer over deze verschillende lakken:

Lees meer

Buiten aan de slag met Caparol

Buiten aan de slag met Caparol

In Nederland zijn veel verschillende gevelafwerkingen te zien en te bewonderen. Geschilderde gevels geven een gebouw een bijzonder en uniek karakter. Omdat elke gevel vraagt om een speciale afwerking van hoge kwaliteit is het goed om uit te zoeken welk product en merk het beste hier bij past. Caparolverf.nl biedt verschillende producten aan om hier direct mee aan de slag te gaan, maar waarom is dit zo belangrijk?

Lees meer

Product in de spotlight: Caparol Indeko Plus

Product in de spotlight: Caparol Indeko Plus

Een van de duidelijkste trends op het gebied van de vormgeving van interieurs in de afgelopen decennia was de overgang naar verf- en laksoorten die het milieu en de gezondheid ontzien. De verfproducten van Caparol zijn vanaf het begin echte voorlopers op dit gebied. Of het nu gaat om technische ontwikkelingen, milieubescherming of om producten die de gezondheid niet in gevaar brengen bij Caparol staat dit alles hoog in het vaandel. De bescherming van schilder, eindgebruiker, consument en milieu is dan ook het meest belangrijke aspect in onze verven.

Lees meer

Oudere berichten