Geen producten (0)

Duurzaam en professioneel aan de slag

Duurzaam en professioneel aan de slag

Duurzaamheid is geen trend, maar een doel! Met dat motto in het achterhoofd op zoek naar verfproducten die goed zijn voor het klimaat, milieu en mens. Niet alleen in productie en gebruik, maar ook in economisch opzicht. Lage prijzen en een lange levensduur. Maar niet alleen duurzaamheid is belangrijk toch? Ook de kwaliteit en de bruikbaarheid van de verf is belangrijk.  De producten van caparolverf.nl passen perfect in dit plaatje en bieden ook voor particulieren een professioneel verfaanbod.

Professionele producten
Onze Caparol verf wordt al jarenlang gebruikt door professionele schilders, maar is bij ons verkrijgbaar voor iedereen. Het brede assortiment van verfsoorten, lakken en coatings is allemaal gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. De Caparol producten hebben een lange levensduur en zijn slijtvast. Met de praktische en handzame producten kan iedereen aan de slag. Kom zo tot professionele resultaten zowel binnenshuis als buitenshuis.

Duurzaamheid voor iedereen
Of je nu binnen of buiten aan de slag gaat met verven is het van belang om een goed product te kiezen, niet alleen voor jezelf maar ook voor het milieu en de toekomst. Caparol producten sluiten hier naadloos bij aan door hun gezonde materiaaleigenschappen. Door het gebruik van Caparol producten worden gebouwen beschermd en in hun waarde gelaten. De producten hebben een lange levensduur en goede isolatiesystemen waardoor het energieverbruik zo laag mogelijk is.

Gezondheid
De Caparol producten hebben een lage emissie en geen oplosmiddelen. Deze producten zijn dus zeer geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor bepaalde stoffen, allergiepatiënten of kinderen. Maar eigenlijk zijn de producten van caparolverf.nl gewoon beter voor de gezondheid van iedereen.