Geen producten (0)

Zeer goed te reinigen matte muurverf!

Zeer goed te reinigen matte muurverf!

Voor glanzende of zijdeglanzende muurverven is het al lang mogelijk om deze eenvoudig te reinigen. Maar de PremiumClean en PremiumColor zorgen voor dat ook matte muren langer schoon en in top conditie blijven. Dit verlengt de onderhoudscyclus en zo hoeft u minder vaak de muren weer te schilderen. Dit is erg geschikt voor schone wanden in zorg- en onderwijsgebouwen,  maar ook in andere openbare ruimte is deze verf een echte aanrader. De verf biedt een intensieve bescherming voor zwaar te belasten oppervlakken.

Caparol PremiumClean
De PremiumClean was in 2010 de eerste matte muurverf die duurzaam én eenvoudig te reinigen is. De behandelde muur kan tegen alle kleurloze desinfecteer- en reinigingsmiddelen die verdund kunnen worden met water.  Naast dat de PremiumClean erg geschikt is voor openbare ruimten kunnen ook huishoudelijke vervuilingen gemakkelijk gereinigd worden. Denk aan: rode wijn, ketchup, koffie, stift of schoenpoets. Dit laat geen sporen na en de muur glimt ook niet op.

Tips:

  • Gebruik een kleurloos reinigingsmiddel dat in water op te lossen is
  • Test het reinigingsmiddel voor alle zekerheid uit op een verborgen plekje
  • Spoel het gereinigde oppervlak altijd na met schoon water
  • Probeer de muur pas te reinigen 14 dagen nadat deze geschilderd is

Caparol PremiumColor
De PremiumColor van Caparol biedt de mogelijkheid om voor een matte wandafwerking te kiezen. De verf heeft een hoge belastbaarheid en kleurintensiteit. De bijzondere matte uitstraling zorgt er voor dat dit echt tot de topproducten hoort.  PremiumColor is een hoogwaardige toplaag voor oppervlakken die geschilderd zijn met Indeko-plus in donkere en intensieve kleuren. Deze wandafwerking is hoog belastbaar, zeer goed te verwerken en oplosmiddelvrij.