Geen producten (0)

Product in de spotlight: Caparol Amphibolin

Product in de spotlight: Caparol Amphibolin

Op zoek naar een muurverf voor alle ondergronden? Stop met zoeken, want Caparolverf.nl heeft een geschikte verf in het assortiment. Met de toepassing van Caparol Amphibolin kunt u voor alle ondergronden, binnen en buiten, op een topkwaliteit vertrouwen. Lees hier waarom deze verf goed bij jouw wensen past!

Als u aan de slag gaat met schilderen werkt u graag met producten die uw veelzijdigheid ondersteunen. Amphibolin van Caparol is een breed inzetbare muurverf, waarvan u overal en op iedere ondergrond precies hetzelfde mag verwachten: absolute topkwaliteit. Dankzij een uitstekende dekking en kleurvastheid verzekert Amphibolin u zowel buiten als binnen van een hoog rendement.

Amphibolin is een klassieker onder de muurverven. Maar dan wel een klassieker die met zijn tijd is meegegaan. Sinds de introductie van de verf in 1956 heeft Caparol de samenstelling van de verf keer op keer verbeterd. Amphibolin is de enige oplosmiddelvrije verf in zijn klasse die universeel te gebruiken is op binnen- en buitenmuren.

Dankzij het Caparol Clean Concept hechten vuildeeltjes minder snel aan de verf en worden actief afgebroken. De gevel blijft daardoor langer schoon en mooi. Verder is de schrobvastheid en de weersbestendigheid hoger dan ooit, terwijl intensieve kleuren beter en langer bestand zijn tegen de inwerking van (zon)licht. Deze bijzondere eigenschappen van Amphibolin bieden zowel voor professionele schilders als particulieren veel voordelen.

Door een uitstekende hechting kan Amphibolin op een hoeveelheid aan ondergronden worden toegepast, zoals beton, hout maar ook kunststof. Met Amphibolin laat Caparol andere waterverdunbare muurverven ook na meer dan een halve eeuw nog altijd ver achter zich.

Bijzonder:
Amphibolin heeft een uitzonderlijk hoge witheidsgraad en daardoor een lichtreflectie die zijn weerga niet kent. Daardoor maakt Amphibolin zelfs het gebruik van minder verlichting mogelijk, zodat de energiekosten lager uitvallen.