Geen producten (0)

Product in de spotlight: Caparol Indeko Plus

Product in de spotlight: Caparol Indeko Plus

Een van de duidelijkste trends op het gebied van de vormgeving van interieurs in de afgelopen decennia was de overgang naar verf- en laksoorten die het milieu en de gezondheid ontzien. De verfproducten van Caparol zijn vanaf het begin echte voorlopers op dit gebied. Of het nu gaat om technische ontwikkelingen, milieubescherming of om producten die de gezondheid niet in gevaar brengen bij Caparol staat dit alles hoog in het vaandel. De bescherming van schilder, eindgebruiker, consument en milieu is dan ook het meest belangrijke aspect in onze verven.

Een minimale emissie en geen oplosmiddelen
In 1985 kwam Indeko-plus  op de markt als de eerste soorten binnenmuurverf ter wereld op de markt met een lagere emissie en zonder oplosmiddelen. Tegenwoordig zijn Caparol producten met een lage emissie en zonder oplosmiddelen geen nicheproducten meer om goede sier mee te maken, maar vormen ze een belangrijk marktsegment met brede toepassingsgebieden.  Ook de groep mensen die vanwege hun gezondheid extra gevoelig zijn voor bepaalde stoffen zoals allergiepatiënten en kinderen geven vaak de voorkeur aan verven die met water te verdunnen is. Dit geldt ook voor mensen die uit principe geen oplosmiddelen willen gebruiken.

Al jarenlang een succes
Al meer dan 40 jaar geleden introduceerde Caparol Indeko-plus. Schilderwerk binnenshuis kreeg daarmee een nieuwe, hoge kwaliteitsstandaard. En Indeko-plus is nog steeds toonaangevend op het gebied van binnenmuurverven. Indeko-plus bevat geen oplosmiddelen en bij het verwerken komen geen schadelijke stoffen vrij. De verf is daardoor vrijwel geurloos en volkomen onschadelijk. Dat is niet alleen veilig, maar ook héél praktisch: het betekent dat de ruimte waar u schildert gewoon in gebruik kan blijven. Ideaal,  bijvoorbeeld voor kantoren, woningen en wachtkamers.

Bijzonder: 
Indeko Plus
garandeert u de hoogste kwaliteit en dekking, met het laagste verbruik. Tijdens het schilderen kan de ruimte kan gewoon in gebruik blijven. Het gebruik van Caparol Indeko plus levert een snel,  efficiënt, fraai en mat resultaat.