Onderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparolverf helpt u hierbij! Deze kwaliteitsvolle professionele verf voor binnen en buiten maakt het mogelijk om deze uitdaging tot een succes te brengen. Ook staat het deskundige team van Caparolverf u graag te woord met vrijblijvend advies op maat. Advies nodig? Bel, mail of start een WhatsApp gesprek.

Caparolverf bestaat niet voor niets al meer dan 125 jaar. Dit bewijst nogmaals de kwaliteit en duurzaamheid. Met Caparolverf bent u in staat om alle oppervakten sterk, slim en mooi te maken. We omringen ons met oppervakken als gevels, muren, kozijnen etc., laten we deze dan omarmen en beschermen met Caparolverf. Met deze kwaliteitsverf eerste klas van Caparolverf gaat dit zeker lukken! 

Onder het merk Caparol zijn naast de verven ook houtlakken, coatings en spuitverven verkrijgbaar. 

 

 

 

 

LET'S BRING POWER

 

✓ Gegarandeerd het meest voordelig in Caparolverf
✓ Volledig assortiment Caparol op voorraad
✓ De nieuwste kleuren trends 2023-2024
✓ Gratis en vrijblijven advies op maat
Gratis verzending
✓ Snelle levering bij u thuis 
✓ Klanten beoordelen ons met een 9+
✓ Veilig betalen met iDEAL,Creditcard, Paypal, Overboeking of Achteraf (via Klarna)

 

 

 

Voor professionals én particulieren met de beste service

Wij leveren onze producten aan zowel schilders als consumenten tegen groothandelprijzen. De producten zijn van professionele kwaliteit en toch gemakkelijk in gebruik. Iedereen kan meteen aan de slag met de Caparol producten. Daarnaast biedt Caparolverf een eerlijk en uitgebreid persoonlijk advies en staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.