Geen producten (0)

Product in de spotlight: Caparol Capacryl Aqua UniPrimer

Product in de spotlight: Caparol Capacryl Aqua UniPrimer

Een reukarme, zeer goed hechtende en sneldrogende grondverf, dat is Caparol Capacryl Aqua Uniprimer. De grondverf kan zowel binnen als buiten gebruikt worden op oude verf- en laklagen, hout, aluminium, koper, hard PVC, zink, enz. . Het is als het ware een soort probleem oplosser. Ook kan de Caparol Uniprimer met alle soorten verf worden overgeschilderd.

Wanneer gebruik je Caparol Capacryl Aqua UniPrimer?
Caparol Capacryl Aqua UniPrimer is een gemakkelijk verwerkbare grondverf die je op diverse manieren kunt gebruiken. Je kunt de grondverf gebruiken:

  • Als hechtbrug (grondlaag) op oude verf- en laklagen.
  • Afhankelijk van de ondergrond voor binnen- en buitengebruik.

Waarom kies ik voor Caparol Capacryl Aqua UniPrimer?

De Caparol Uniprimer is reukarm en niet milieubelastend, hij hecht super, droogt snel, is dampdoorlatend en is goed te schuren. Hij is verkrijgbaar in verpakkingen van 0,75 liter en 2,5 liter. De capacryl uniprimer kan in wit of in zwart  geleverd worden.

Deze multifunctionele primer kan ingezet worden op verschillende ondergronden en is op dit moment een erg populair product. In onze webshop is de verf niet alleen te bestellen door vakschilders, maar ook door particulieren.

Bijzonder: 
De Capacryl Aqua Uniprimer is een veelzijdig en handzaam product. Iedereen kan er direct mee aan de slag. De grondverf is toepasbaar op verschillende ondergronden

Bekijk de verdere specificaties en toepassingen op de productpagina.