Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Caparol Disbopox 447 2K Epoxyharscoating

€ 159,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-5 werkdagen
Specificaties
Productcode disb447
Productcode leverancier disb447
Omschrijving

Disbopox 447 Epoxyharscoating​

 

Caparol Disbopox 447 ​Epoxyharscoating is geschikt voor minerale vloeroppervlakken en gietasfaltvloeren. Het product is geschikt voor binnenshuis gebruik. Bescherming van het oppervlak van vloeren, zoals in wachtkamers en kantines, verwarmingscentrales, opslagruimten, archieven, gangen, magazijnen, noodtrappen en vluchtwegen. Niet geschikt voor vloeren waarop water blijft staan.  Bijzonder geschikt voor wanden die belast worden door chemicaliën, desinfecteermiddelen en vocht, zoals in ziekenhuizen, luchtkanalen, laboratoria en productieruimten in de levens- en voedingsmiddelenindustrie. Als tussen- en afwerklaag op glasweefsel en Capaver AkkordVlies-Z.

Eigenschappen Disbopox 447

  • bestand tegen chemicaliën
  • bestand tegen desinfecteermiddelen
  • dampdiffusieopen – geschikt voor magnesiet- en anhydrietvloeren
  • minimale emissie, TÜV-getest op schadelijke stoffen

Kleine kleurveranderingen en een lichte verkrijting zijn mogelijk door UV-stralen en weersinvloeden. Organische kleurstoffen zoals in koffie, rode wijn of bladeren en verschillende chemicaliën (desinfecteermiddelen, zuren e.d.) kunnen tot kleurveranderingen leiden. Slepen met goederen kan krassen veroorzaken. Dit beïnvloedt de functie van de Caparol Disbopox 447 coating niet. Bij heldere en donkere kleuren kan aan het oppervlak een tempera-effect (afgeven van het kleurpigment) ontstaan. In voorkomende gevallen een transparante toplaag aanbrengen.

Glansgraad
Zijdeglans

Opslag
Koel, droog en vorstvrij bewaren.  In gesloten verpakking 12 maanden houdbaar. Bij lage temperaturen het materiaal voor de verwerking bij 20 °C opslaan.

Soortelijke massa ca. 1,4 g/cm3

Drogelaagdikte ca. 35 µm/100 g/m2

 

Ook interessant

€ 26,98 € 33,73
€ 26,99