Geen producten (0)

6 redenen om voor Caparol verf te kiezen!

6 redenen om voor Caparol verf te kiezen!

Bewust of onbewust speelt verf een belangrijke rol in ieders leven. Met verf worden bezittingen beschermd, maar ook gebruiken veel mensen verf simpelweg om hun bezittingenmooier te maken. Er zijn ontzettend veel verschillende  verfsoorten. Waarom dan juist kiezen voor Caparol verf? Je leest het hier:

  1. Bewezen kwaliteit

Al  sinds 1969 zijn de Caparol verven in Nederland verkrijgbaar. Met de slogan: ‘Muurverven moeten dikhuiden zijn' wordt het meteen duidelijk dat Caparol staat voor bescherming en kwaliteit. Door de jaren heen heeft Caparol al ontzettend veel klanten blij gemaakt met de hoogwaardige producten. Juist omdat Caparol al jarenlang mee innoveert blijft de verf de kwaliteit behouden.

  1. Duurzaamheid

Als je aan de slag gaat met verven is het van belang om een goed product te kiezen. Niet alleen voor jezelf maar ook voor het milieu en de toekomst. Caparol producten sluiten hier naadloos bij aan door hun gezonde materiaaleigenschappen. Door het gebruik van Caparol producten worden gebouwen beschermd en in hun waarde gelaten. De producten hebben een lange levensduur en goede isolatiesystemen waardoor het energieverbruik zo laag mogelijk is.

  1. Voordelig

De producten van Caparol zijn niet alleen hoogwaardig van kwaliteit, maar in verhouding ook nog eens super voordelig. Door de lange levensduur zijn de producten een goede aanschaf. Met de goede prijs kwaliteit verhouding proberen we het gebruik van de Caparol producten voor zoveel mogelijk particulieren en bedrijven mogelijk te maken.

  1. Ruim assortiment

Het brede assortiment van verfsoorten, lakken en coatings is allemaal gemaakt van de beste grondstoffen en daardoor kwalitatief erg hoog. Caparol-verf.nl biedt een breed assortiment aan kleuren. De zeer dekkende verven zijn verkrijgbaar in zowel donkere en lichte kleuren en er is altijd wel een kleur die bij jou past. Ook zijn er zowel producten voor binnenshuis als buitenshuis te gebruiken. Deze zijn opgedeeld in twee categorieën om het vinden van de juiste verf voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken!

  1. Professionele verf

 Caparol verf wordt al jarenlang gebruikt door professionele schilders, maar is bij ons verkrijgbaar voor iedereen. Van schildersbedrijf tot particulier, het liefste helpen wij iedereen aan de slag met onze Caparol producten. Met de praktische en handzame producten kan ook daadwerkelijk iedereen aan de slag. Op een laagdrempelige manier geef je een ruimte in een mum van tijd een complete make-over. De Caparol producten hebben een lange levensduur en zijn slijtvast.

  1. Gezondheid

Niet elke verfsoort is geschikt in elke ruimte. Denk hierbij aan allergieën of ruimtes waar veel kwetsbare groepen komen zoals kinderen. De Caparol producten hebben een lage emissie en geen oplosmiddelen. Deze producten zijn dus zeer geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor bepaalde stoffen, allergiepatiënten of kinderen. Maar eigenlijk zijn de producten van caparolverf.nl gewoon het beste voor ieders gezondheid.