Over ons

Caparolverf.nl is een snelgroeiende dynamische webshop/groothandel, die zich bezighoudt met het online verkopen van Caparol verf. Caparolverf biedt Caparol producten aan consumenten en schilders tegen groothandelprijzen. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om u een goede service te bieden.

Caparolverf onderscheidt zich op de Nederlandse en Belgische markt met een exclusief assortiment aan hoogwaardige Caparol producten tegen de laagste prijs. Door het aanschaffen van deze producten gaat u ook verstandig om met uw leefomgeving en natuurlijke hulpbronnen. De verf staat voor kwaliteit en duurzaamheid. In het ruime assortiment zijn zowel verven voor binnen als buiten te vinden, maar daarnaast bevat ons assortiment ook houtverven en lakken. Bij ons vindt u het juiste product voor elke schilderklus voor professionals en particulieren. 

Caparolverf.nl biedt een uitgebreid assortiment Caparol producten aan tegen de beste prijzen. Ons assortiment bestaat uit verven voor binnen en buiten. Daarnaast bieden we ook een aantal hoogwaardige houtlakken en houtverven.  De producten van Caparol hebben een lange levensduur en zijn duurzaam voor u en uw leefomgeving. U vind ze nergens zo goedkoop.

Wij leveren onze producten aan zowel schilders als consumenten tegen groothandelprijzen. De producten zijn van professionele kwaliteit en toch gemakkelijk in gebruik. Iedereen kan meteen aan de slag met de Caparol producten.

We bieden eerlijk en uitgebreid advies voor u persoonlijk. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.  Bij ons kiest u zelf uw betaalmethode zoals Ideal, Creditcard, Paypal, Overboeking of Achteraf betalen (via Afterpay). Als u Producten bij ons op voorraad voor 14:00 bestelt heeft u ze de volgende dag in huis. Wilt u een specifiek product dan bedraagt de levertijd 1-6 werkdagen.

Het team van caparolverf.nl staat voor u klaar voor vragen en bestellingen. Ook geven wij graag advies. Neem vrijblijvend contact met ons op.