Blog

Bestseller Caparolverf.....

Wat zijn nou de bestseller van Caparolverf voor de buitengevel.....

Voor iedere ondergrond heeft Caparolverf een product voor een mooi en strak eindresultaat. Caparol is innovatief en past de nodige technologie toe om ervoor te zorgen dat ze een goed product neer zetten. Het is namelijk wel de bedoeling dat de gevel beschermd wordt en dat de muren langer schoon blijven wanneer je Caparolverf toepast op de gevel. Denk hierbij ook meteen aan de duurzaamheid en onderhoudsinterval… Huppakee… Gewoonweg een goed product. 

We zetten de drie meest verkochte en populaire verven van Caparolverf op een rij te beginnen met nummer 1!

 

ThermoSan NQG

Door de speciale combinatie van bestandsdelen zorgt deze verf ervoor dat het de vervuiling tegen gaat en de gevel schoon blijft. Caparol ThermoSan NQG is vuilafstotend, verkleurd niet, vrijwel ongevoelig voor aangroei, CO2 doorlatend en niet filmvormend. Gewoonweg een mooi verf systeem in je gevel mee te schilderen.

Al vanaf €49,99

 

 

 

Caparol Amphibolin 

Hierop volgend komt de Caparol Amphibolin…. Deze verf is een veelzijdig toe te passen muurverf voor buiten, maar is zeker ook voor binnen toepassingen geschikt. De verf hecht goed op bijna iedere ondergrond. Amphibolin is toe te passen op minerale pleisterlagen, beton, kalkzandsteen, metselwerk van baksteen, vezelcementplaten, draagkrachtige oude afwerklagen, verzinkte oppervlakken, hard-PVC, niet-maatvast hout. Dit product is een verf voor gladde en fijn gestructureerde oppervlakken.  De eigenschappen van dit product: zeer goed hechtend op vele soorten ondergronden, een hoge lichtreflexie, bestand tegen desinfectiemiddelen, minimale emissie en oplosmiddelvrij en niet te vergeten regendicht en water werend.

Al vanaf €39,57

 

 

Caparol Muresko

Last but not least…. de nummer drie in ons overzicht van de bestsellers Caparolverf. Deze Caparolverf is geschikt voor zowel gladde als gestructureerde oppervlakken. Daarnaast zorgt het gebruik van Silacryl voor een optimale bescherming tegen vocht en heeft het een hoge waterdamp doorlaatbaarheid. Ook wordt er een goede openheid voor CO2 verkregen. Deze verf beschikt over nieuw innovatief bindmiddel en is in veelal kleuren te mengen. Kortom, een verfsysteem die veelzijdig toe te passen is en uit stekend hecht op verschillende ondergronden. 

Al vanaf €59,36

 

 

 Dat wil niet zeggen dat dit de enige buiten verfsystemen zijn van Caparolverf. Elke gevel is anders… Wil je ook je gevel gaan schilderen? Neem dan contact met een van onze adviseurs. We staan je graag te woord en geven je een passend advies. 

Soorten Caparolverf

Welke verven van Caparol zijn er?

Met de handen in het haar…. Waar moet ik beginnen? Caparol heeft een breed assortiment aan professionele verven. Voor iedere klus een Caparol product!

Van voorstrijk middel tot binnen en buitenmuurverf. Zo hebben we ook lakken en grondverven als decoratieve afwerking. Maar ook voor wandbekleding als vloerafwerking kan je bij Caparolverf terecht.............

HELP WAAR MOET IK BEGINNEN........

Verf op waterbasis of terpentinebasis? Ken je het verschil? Over het algemeen is de regel:  ‘Voor binnen kies je verf op basis van water en buiten op terpentinebasis’. Verf op waterbasis is zo goed als geur arm, handig voor binnen terwijl je de verf op basis van terpentine erg goed ruikt. Voor buiten is dit geen probleem. Al blijft het voor binnenschilderwerk wel belangrijk om te blijven ventileren.

Verf op waterbasis heeft een kortere droogtijd dan de verf op terpentine basis.

Verf op waterbasis is duurzamer al is de verf op terpentine basis, gebruik buiten, weer duurzamer omdat deze lang mee gaat.

 

Wat is terpentine nou eigenlijk?

Bron Wikipedia: Terpentine is een kleurloze, heldere en niet-viskeuze vloeistof met een typische sterke kerosine-achtige geur. Terpentine is een aardoliedestillaat. Terpentine wordt gebruikt als verdunner of oplosmiddel van verf (onder meer voor het verdunnen van industriële verf, het verwijderen van verfresten en het schoonmaken van kwasten), vernis, lak en asfaltproducten; als ontvetter en als oplosmiddel bij extractiebewerkingen.

Heb jij je keuze al gemaakt?

Een goede basis begint bij de ondergrond. Een primer stopt de opzuiging van je verf.

Je hebt hiervoor een primer/grondverf voor nodig. Je zorgt hiermee dat de hechting optimaal is. Je wilt tenslotte dat de verf goed blijft zitten en zich hecht met de onderlaag. Zeker wanneer je buiten aan de slag gaat. Hoe beter de onderlaag, hoe beter het uiteindelijke resultaat.

 

Primer voor binnen:                    Primer voor buiten:

Caparol Capatex Primer                Caparol CapaGrund Universal

Caparol Capatex Fix Thix               Caparol dupa-Haftgrund

Caparol Capaplex                                          

 

Hierna kan je ervoor kiezen om het te schilderen gedeelte te voorzien van één of twee lagen.

Het is niet altijd zo, hoe meer lagen hoe beter de bescherming. Lees altijd het technisch informatieblad voordat je begint met schilderen.

 

Volgende keer meer……