Bestseller Caparolverf.....

Wat zijn nou de bestseller van Caparolverf voor de buitengevel.....

Voor iedere ondergrond heeft Caparolverf een product voor een mooi en strak eindresultaat. Caparol is innovatief en past de nodige technologie toe om ervoor te zorgen dat ze een goed product neer zetten. Het is namelijk wel de bedoeling dat de gevel beschermd wordt en dat de muren langer schoon blijven wanneer je Caparolverf toepast op de gevel. Denk hierbij ook meteen aan de duurzaamheid en onderhoudsinterval… Huppakee… Gewoonweg een goed product. 

We zetten de drie meest verkochte en populaire verven van Caparolverf op een rij te beginnen met nummer 1!

 

ThermoSan NQG

Door de speciale combinatie van bestandsdelen zorgt deze verf ervoor dat het de vervuiling tegen gaat en de gevel schoon blijft. Caparol ThermoSan NQG is vuilafstotend, verkleurd niet, vrijwel ongevoelig voor aangroei, CO2 doorlatend en niet filmvormend. Gewoonweg een mooi verf systeem in je gevel mee te schilderen.

Al vanaf €49,99

 

 

 

Caparol Amphibolin 

Hierop volgend komt de Caparol Amphibolin…. Deze verf is een veelzijdig toe te passen muurverf voor buiten, maar is zeker ook voor binnen toepassingen geschikt. De verf hecht goed op bijna iedere ondergrond. Amphibolin is toe te passen op minerale pleisterlagen, beton, kalkzandsteen, metselwerk van baksteen, vezelcementplaten, draagkrachtige oude afwerklagen, verzinkte oppervlakken, hard-PVC, niet-maatvast hout. Dit product is een verf voor gladde en fijn gestructureerde oppervlakken.  De eigenschappen van dit product: zeer goed hechtend op vele soorten ondergronden, een hoge lichtreflexie, bestand tegen desinfectiemiddelen, minimale emissie en oplosmiddelvrij en niet te vergeten regendicht en water werend.

Al vanaf €39,57

 

 

Caparol Muresko

Last but not least…. de nummer drie in ons overzicht van de bestsellers Caparolverf. Deze Caparolverf is geschikt voor zowel gladde als gestructureerde oppervlakken. Daarnaast zorgt het gebruik van Silacryl voor een optimale bescherming tegen vocht en heeft het een hoge waterdamp doorlaatbaarheid. Ook wordt er een goede openheid voor CO2 verkregen. Deze verf beschikt over nieuw innovatief bindmiddel en is in veelal kleuren te mengen. Kortom, een verfsysteem die veelzijdig toe te passen is en uit stekend hecht op verschillende ondergronden. 

Al vanaf €59,36

 

 

 Dat wil niet zeggen dat dit de enige buiten verfsystemen zijn van Caparolverf. Elke gevel is anders… Wil je ook je gevel gaan schilderen? Neem dan contact met een van onze adviseurs. We staan je graag te woord en geven je een passend advies. 

Delen: