Waarom Caparolverf

Waarom Caparolverf – The Power off Caparol Paint 

Caparolverf zorgt ervoor dat iedereen die ene uitdagende klus aan kan pakken. Dit doen we door consumenten professionele verf aan te bieden tegen een voordelige prijs. Maar waarom dan Caparolverf? Caparolverf bestaat al meer dan 125 jaar. Dat zegt al het nodige. Caparolverf blijft zich ontwikkelen en is zoveel meer dan alleen verf op de muur, kozijn of op de vloer. Deze eerste klas verf komt het beste tot zijn recht met een uitstekend en op maat gemaakt advies. Wij van Caparolverf.nl kunnen je hierbij helpen.

Caparolverf heeft een breed assortiment aan producten. Van voorstrijkmiddelen, binnenmuurverven, buitenmuurverven, lakken en grondverven tot aan decoratieve afwerking en wandbekleding. Van vloerafwerking, thermische gevelisolatie, reparatiemiddelen als ondergrond en voorbehandeling. Veel caparolverf producten zoals je kan lezen.

We bieden op onze webshop niet alle producten aan. Mocht je buiten de producten die we aanbieden op caparolverf.nl, net dat ene Caparol product nodig hebben, laat het ons dan weten per mail. We helpen je graag met al je vragen omtrent Caparolverf.

Caparolverf wordt veelal gebruikt voor het verven van muren en plafonds en kan worden gebruikt voor binnen- en buitenwanden en gevels. Het voordeel van Caparolverf is dat het een hoogwaardige kwaliteit heeft die een lange levensduur heeft en een uitstekende hechting biedt. Het is makkelijk aan te brengen en is afwasbaar. Tevens is caparolverf waterbestendig, duurzaam en verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en is milieuvriendelijk.

Schonen wanden - schone muren in huis

PremiumClean en PremiumColor zorgen voor schone maar vooral duurzame wanden en/of muren in huis.  

Caparol PremiumClean is een matte muurverf, makkelijk en eenvoudig e reinigen en tevens duurzaam. Dit product van Caparolverf is bestand tegen alle kleurloze water verdunbare  desinfecterings- en reinigingsmiddelen. Hiermee creëer je nieuwe mogelijkheden voor duurzame wandoppervlaktes. Tevens is de PremiumClean bestand tegen huishoudelijke vervuiling. Rode wijn, koffie spetters, ketchupvlekken maar ook water gedragen viltstiften of schoenpoets kan je probleemloos verwijderen zonder reiniging sporen achter te laten. De muur zal niet glimmen wanneer je de hebt schoongemaakt. En niet te vergeten, deze Caparolverf is makkelijk te verwerken voor de professional maar ook voor iedere consument.

Caparol PremiumColor is er voor schilderwerk gemengd in intensieve kleuren die toepasbaar is op alle binnenmuren en plafonds die zwaar worden belast. PremiumColor is in donkere kleuren verkrijgbaar en het zogenoemde schrijfeffect wordt tot een minimum beperkt. Tevens de hoge belastbaarheid, de hogere kleurintensiteit en de fraaie matte uitstraling maken PremiumColor tot een absoluut topproduct. Deze wandafwerking is hoog belastbaar, zeer goed te verwerken en oplosmiddelvrij. Tevens goed reinigbaar, ongevoelig voor vuilaanhechting.

 

En verder….

In de loop van het jaar gaan we meerdere producten uitlichten. Voor nu houden we het hierbij. Caparolverf is een uitstekende professionele verf die ook door consumenten gebruikt kan worden. We helpen en adviseren je graag verder. 

Heb je vragen? Stel ze aan onze klantenservice.

Delen: